informatiezuil computerzuil
+31 (0)497-36 95 01


apps > game ontwikkeling

Heeft u een geweldig idee voor een app en bent u op zoek naar een partij die mobiele apps voor u realiseert? EasyKiosk wordt graag gezien als deze partij!

Oculus Rift 3D Virtual Reality

Stap letterlijk in de Virtuele omgeving met de 3D bril van Oculus Rift.
De virtual reality-bril Oculus Rift is het meest spannende en innovatieve gameproject van het afgelopen jaar. Het is onze verwachting dat in 2015 veel nieuwe toepassingen hiervoor bedacht worden en dat er veel nieuwe technologische ontwikkelingen zullen zijn.

Wilt u uw visie tonen op de toekomst, dan helpen wij u graag vandaag.

EasyKiosk ontwikkeld maatwerk 3D virtuele toepassingen voor Oculus Rift, samsung VR of Google Cardboard, voor uw eigen demonstratie, presentatie of e-learning ervaring.


Gamification


Als je plezier hebt bij het gebruiken van een App, zul je deze vaker gebruiken en zul je de informatie beter onthouden. Bij Gamification zetten we elementen van gaming in voor alledaagse toepassingen.

Wat is een game, of een spel eigenlijk ?
Als twee kinderen in een zwembad zich vermaken, dan zijn ze aan het spelen. Op het moment dat ze er een wedstrijd van maken wie het eerste aan de overkant is, is het een spel. Een spel heeft een duidelijk Doel, en een competitie-element.

Gebruik deze spel-elementen voor e-learning of voor competitie binnen uw sales-team.
Games ontwikkelen we in Unity 3D.


Game ontwikkelaar


U heeft een geweldig idee voor een game en zoekt een game ontwikkelaar die deze game voor u kan realiseren? Wij kunnen niet beloven dat uw game bovenaan de hitlijsten komt te staan, maar we zorgen wel dat uw idee optimaal ontwikkeld wordt.


Game laten ontwikkelen


EasyKiosk heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van games. Of het nu een hersenkraker is, of een actiegame. Een FPS (First Person Shooter) waarin u in de huid van uw actieheld kruipt, of u bestuurt een geanimeerde avatar door een 3D wereld.


Game ontwikkelaar techniek


EasyKiosk is gespecialiseerd in de techniek van games. Dat wil zeggen dat onze game ontwikkelaars in staat zijn om door u aangeleverd beeldmateriaal om te zetten in een werkende game. We hebben specialisten voor 2D games en voor 3D games . Voor 2D games voor iPhone en Android maken we gebruik van Cocos2D. 3D games en Web games ontwikkelen we in Unity 3D.


Unity games

Sommige games zijn zo verslavend dat ze zich als een virus verspreiden. Als je in staat bent en dergelijke killer-game te bedenken kan hieraan een goed verdienmodel gekoppeld worden. Daarnaast kan het een geweldige exposure opleveren!


Unity ontwikkelaar


Bij ontwikkelen van een game komen andere zaken kijken dan bij reguliere software. Een game moet realistisch aanvoelen anders wordt hij direct aan de kant gelegd. Hier komt meer natuurkunde bij kijken dan de meeste mensen in eerste instantie verwachten. Onze Unity ontwikkelaar weet alle ins en outs en kan u volledig ontzorgen.


Unity programmeur


EasyKiosk heeft ervaring met het ontwikkelen van 2D en 3D gebaseerde games op basis van Unity en Cocos2D. Deze games kunnen ontwikkeld worden voor alle populaire platforms en consoles. Wat mag onze Unity programmeur voor u betekenen?

Games voor het Web, iPhone games, Android games, Windows Phone en eventueel spelconsoles als Playstation en XBox.

Denk naast het maken van een game ook eens na over de mogelijkheden van Augmented Reality om 3D objecten zichtbaar te maken op je smartphone.


Heb je een geweldig idee? Pitch in vertrouwen je idee of vraag vrijblijvend een budget quote aan!


 

informatiezuil

© EasyKiosk interactive